dijous, 31 de gener del 2013

4. Avatar analògic.


· DescripcióEn aquesta activitat, primer de tot, he fet un degradat primer amb llapis de grafit, i desprès amb un retolador fent punts. Seguidament, he fet a partir d'una fotografia en blanc i negre actual de primer pla un dibuix d'ombres amb llapis de grafit HB i amb un retolador fent-hi punts.
-làmina 4: Gamma grisos: llapis grafit, punts i línies
procés: He anat fent degradats amb HB, punts i líneas.

-fotografia utilitzada: actual,  b/n, 1r pla,  DINA 4

Làmina 5
Procés: Per fer aquesta lamina primer he calcat el contorn de la fotografia donada, i seguidament he anat pintant el dibuix nomes amb ombres fent servir la lamina de la gamma de grisos i comparant-los amb els grisos de les fotos amb ajuda d'un llapis HB.
Comentari: Aquesta lamina m'ha agradat bastant fer-la i no tenia tanta dificultat com la que jo pensava. 
Dibuix amb grisos.
Làmina 6.
Procés: Per fer aquesta lamina primer he calcat el contorn de la fotografia escollida, i seguidament he anat fent-hi punts segons les ombres amb ajuda de la lamina de la gamma de grisos; si el trosset que estem pintant és mes fluixet farem menys punts, i si el trosset que estem pintant és mes fosc farem mes puntets.
Comentari: Aquesta lamina a sigut divertida però també una mica cansada perquè teníem que fer molts puntets.
Punts-007
Dibuix amb punts.
Làmina 7.

Procés: Per fer aquesta lamina primer he calcat el contorn de la fotografia escollida, i seguidament he anat fent-hi líneas amb ayuda d'una regla segons les ombres amb ajuda de la lamina de la gamma de grisos; si el trosset que estem pintant és mes fluixet farem menys líneas, i si el trosset que estem pintant és mes fosc farem mes.
Comentari: Aquesta lamina a sigut bastant divertida i mes fàcil de fer que les altres. Però teníem que fer moltes líneas.
Dibuix amb líneas.
Comentari final: Aquesta activitat m'ha agradat bastant en general, a sigut entretingut, si que aconsellaria fer  aquesta activitat el curs vinent perquè esta molt bé, he après a treballar amb grisos i amb diferent textures, els treballs m'han quedat bastant bé, millor del que jo pensava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada